Používáme soubory cookies

Soubory cookies využíváme k analýze návštěvnosti, zapamatování preferencí a zlepšování použitelnosti webu. Souhlas udělíte kliknutím na tlačítko "Souhlasím".

Nastavení Souhlasím

Souhlas můžete také odmítnout.

Jsme tady pro Vás.

ON-LINE SLUŽBY MITSUBISHI

 

1. Kompatibilita mobilních telefonů -  Mitsubishi Motors svoje modely vybavuje vyspělými audiosystémy, které umožňují propojení s mobilními telefony.

        • Smartphone Link Display Audio (SDA)  je zcela nový audiosystém podporující komunikaci s mobilními telefony prostřednictvím moderních aplikací Android Auto™ a Apple CarPlay™. Na tomto odkazu najdete seznam mobilních telefonů, které jsou kompatibilní s audiosystémem SDA ve vašem vozidle. (Stránka je v anglickém jazyce).
        • Hands Free Systém, který je plně integrován do audiosystému či navigace vašeho vozidla, umožňuje ovládat mobilní telefon a hudební přehrávač, aniž byste museli sundávat ruce z volantu. Ovládání je možné hlasem nebo prostřednictvím tlačítek na volantu. Na tomto odkazu najdete seznam mobilních telefonů, které jsou kompatibilní s Hands Free Systémem ve vašem vozidle. (Stránka je v anglickém jazyce).
        2. Mitsubishi BUTIK