Používáme soubory cookies

Soubory cookies využíváme k analýze návštěvnosti, zapamatování preferencí a zlepšování použitelnosti webu. Souhlas udělíte kliknutím na tlačítko "Souhlasím".

Nastavení Souhlasím

Souhlas můžete také odmítnout.

Servisujte s námi!

Proč servisovat vůz u nás?
Poskytujeme kompletní servisní služby na jednom místě.

Jsme autorizovaný servis značky CITROËN s nejmodernějším servisním zázemím ve Zlínském kraji.


 Objednat servis

 

 

Servisní smlouvy Drive

 

Užijte si svého vozu Citroën v naprostém klidu.

Pomocí tří smluv přizpůsobených vašim potřebám bdíme nad jeho dobrým stavem. Vyberte si sami úroveň služeb, která vám vyhovuje, a využijte kvality zásahů sítě Citroën.

Citroën EssentialDrive, IdealDrive a FreeDrive je komplexní nabídka servisních smluv, koncipovaná tak, abychom mohli vyhovět vašim potřebám.

1. Smlouva EssentialDrive - se smlouvou EssentialDrive získáte prodlouženou záruku až na 8 let pro váš vůz Citroën a rozšířené asistenční služby.

Servisní smlouvu EssentialDrive  můžete uzavřít kdykoliv v průběhu prvních 18 měsíců trvání smluvní garance vašeho vozu Citroën (pokud má vozidlo najeto méně než 40 000 kilometrů).

Stáhněte si ceník

2. Smlouva IdealDrive - se smlouvou IdealDrive Vám k prodloužené záruce poskytneme všechny pravidelné servisní prohlídky předepsané výrobcem včetně práce. Servisní smlouvu IdealDrive můžete uzavřít kdykoliv v průběhu prvního roku trvání smluvní záruky na váš vůz Citroën.

Stáhněte si ceník

3. Smlouva FreeDrive - Se servisní smlouvou FreeDrive získáte nejen prodlouženou záruku a pravidelnou údržbu vozu, ale i výměnu všech opotřebených dílů. Servisní smlouvu FreeDrive můžete uzavřít kdykoliv v průběhu prvního roku trvání smluvní záruky na váš vůz Citroen.

Stáhněte si ceník


Kontakty Citroën

Kde nás najdete?

UNICARS CZ s. r. o.
Tečovská 1052
763 02 Zlín – Malenovice
IČ: 25333020
DIČ: CZ25333020

unicars@unicars.cz
+420 577 133 333 | +420 778 451 453

Facebook   Instagram

Otevírací doba

PRODEJ VOZŮ

PO – PÁ: 8:00 – 17:30
SO: 9:00 - 12:00

SERVIS A NÁHRADNÍ DÍLY
PO – PÁ: 7:30 – 16:30