Používáme soubory cookies

Soubory cookies využíváme k analýze návštěvnosti, zapamatování preferencí a zlepšování použitelnosti webu. Souhlas udělíte kliknutím na tlačítko "Souhlasím".

Nastavení Souhlasím

Souhlas můžete také odmítnout.

Prodat auto

 +420 773 762 755

Chcete prodat svůj vůz? Vaše auto si během chvilky prověříme. Prohlídka školeným servisním technikem probíhá přímo v areálu společnosti UNICARS CZ a trvá cca 1hod.  Zaměříme se na legálnost původu, ověření počtu najetých kilometrů, identifikaci majitele a kontrolu údajů v technickém průkazu.

Pokud se hodnoty shodují s výstupem z diagnostiky a fyzické prohlídky vozu, přičemž neodhalí žádné závažné skutečnosti, může proběhnout samotný výkup vozu.

Při něm jsou již známy všechny nedostatky konkrétního vozu, jsou pečlivě zdokumentovány a tyto se následně zohlední v samotné výkupní ceně.

Vyřídíme za Vás veškeré formality spojené s převodem vozu v registru vozidel.

Výkup za hotovost

 

Peníze za váš vůz dostanete ihned po podepsání smlouvy a převzetí vozu a velmi rychlý průběh, veškeré riziko odpovědnost za případné skryté vady vozidla převezmeme za vás.

Na protiúčet

 

Přijedete ve starém vozidel a odjíždíte v novém, váš starý vůz můžete použít jako akontaci nebo snížení celkové ceny za nový vůz. Váš vůz oceníme a řekneme vám částku, která může být odečtena od nového vozu.

Komisní prodej

 

Jedná se o zprostředkování prodeje Vašeho vozu, který zůstává po celou dobu prodeje ve Vašem vlastnictví (včetně zákonného pojištění). Takový vůz musí mít platnou STK, dobrý technický stav a čistý exteriér i interiér. Vozidla s nejasným původem neprodáváme ani nezprostředkováváme jejich prodej. Při komisním prodeji je vaše vozidlo umístěno na hlídané  prodejní ploše Unicars cz, která je pojištěna  proti krádeži a živlům. Součástí komisního prodeje je inzerce Vašeho vozu na našich internetových stránkách wwww.unicars.cz a dalších známých a často navštěvovaných serverech jako je TIPCars, Sauto.cz a jiných. Provize našeho autobazaru je smluvní dle ceny vozu.           

Doklady potřebné pro výkup vozu:

 

Fyzická osoba – občan: velký a malý technický průkaz, servisní knihu, návod na obsluhu vozu, osvědčení o emisích, občanský průkaz, Ověřená plná moc k registraci vozidla (stáhnout)

Fyzická osoba – podnikatel: velký a malý technický průkaz, servisní knihu, návod na obsluhu vozu, osvědčení o emisích, občanský průkaz, kopie živnostenského listu, Ověřená plná moc k registraci vozidla (stáhnout)

Právnická osoba – organizace: velký a malý technický průkaz, servisní knihu, návod na obsluhu vozu, osvědčení o emisích, doklad o pojištění, výpis z obchodního rejstříku, Ověřená plná moc k registraci vozidla (stáhnout)

Mám zájem o výkup vozu: